Terasy a zahradní domky jako ze žurnálu

Posezení a grilování na terase – jedna z radostí léta. Jenže terasa je celoročně vystavována nejrůznějším vlivům počasí, jako je například slunce, vítr nebo déšť. Je jí proto potřeba věnovat pořádnou péči, aby vám vydržela krásná co nejdéle. K tomu můžete využít třeba Bondex Elite. Jedná se o výjimečně odolný matný olej na bázi přírodních složek, který vytváří vodoodpudivý film na povrchu dřeva a poskytuje extra dlouhou ochranu proti povětrnostním vlivům, UV záření a praskání. Pokud už je na vaší terase znát stáří, můžete ji zrenovovat. Jak na to, se dočtete v našem článku.

Ani zahradní domky se povětrnostním vlivům nevyhnou. Ať už vám na zahradě pár let stojí, nebo jste si pořídili nový, můžete ho natřít tenkovrstvou lazurou Balakryl Dixol, která proniká hluboko do struktury dřeva a zvýrazňuje jeho kresbu. Lazura brání pronikání vody a má životnost až 3 roky, takže budete mít jistotu, že váš zahradní domek je skvěle chráněn.


Vintage zahradní nábytek a dekorace

Chcete, by vaše zahrada byla rájem klidu a harmonie? Potom byste neměli zapomenout na stylový zahradní nábytek a dekorace. A nemusíte si ani kupovat předražené designové produkty. Dokonalý zahradní nábytek a dekorace si vyrobíte ze starších kousků hravě sami. Stačí k tomu Bondex Garden Colors. Tato dekorativní krycí lazura je vhodná na dřevo, kov, ale i betonové a cihlové povrchy. Pusťte se tak do natírání židlí, stolků, truhel, květináčů, konví nebo třeba starého šicího stroje.
Vybrat si můžete ze 12 vintage odstínů, jako je například rosemary, vanilla nebo jasmine. Jak na renovaci nábytku nebo dekorace, vám ukáže technický poradce Radek Kříž v díle Dům barev inspiruje. A pro velké milovníky vintage stylu máme dobrou zprávu! Lazura Bondex Garden Colors navíc chrání před škodlivými vlivy počasí a UV zářením, a proto je vhodná rovněž na zahradní domky. Tak se nebojte popustit uzdu fantazii.
 
Podívejte se na video, jak na renovaci s naším produktem Bondex Garden Colors. 
 

Dům barev na Instagramu

loader