Vánoční tvoření se spreji Primalex


Už máte představu o tom, do jakých barev sladíte letošní vánoční výzdobu?

Vánoční výzdoba ale nejsou jen ozdoby na vánočním stromečku, ale třeba i dekorace na štědrovečerní tabuli nebo jmenovky na vánočních dárcích.

Nechce se vám shánět nové ozdoby na poslední chvíli nebo trávit volný čas hledáním v obchodech? A také byste rádi zužitkovali starší ozdoby a dekorační předměty? Udělejte si vlastní originální dekoraci a doplňky pomocí sprejů Primalex, které jsou na vánoční tvoření jak dělané!

Primalex nabízí širokou škálu dekorativních sprejů, které jsou rychleschnoucí, odolné a pomohou vám vytvořit jedinečnou vánoční atmosféru za pár korun.



Co takhle použít na dekoraci šišky nasbírané v lese? Metalický sprej Primalex je ideální volba!
Tento matný metalický sprej u nás najdete v zlatém, stříbrném, mosazném i měděném odstínu, takže máte z čeho vybírat. Barva navíc odolá poškrábání a dokonale přilne.

Metalické barvy ve spreji jsou vhodné pro různé druhy povrchů. Můžete je tak použít na dekorace v interiéru i exteriéru.



Máte rádi třpytky? Pak sáhněte po spreji Primalex Glitter effect. Tento transparentní lesklý sprej se třpytkami je vhodný na materiály ze dřeva, kovu, skla a kamene.
Vybírat můžete barevné, stříbrné nebo zlaté třpytky. Zlatá by ve vánoční výzdobě rozhodně chybět neměla! Je stále trendy a k Vánocům neodmyslitelně patří.



Univerzální barvy Primalex ve spreji jsou vhodné jak k opravám, tak i ke kreativnímu tvoření. Co takhle dát nový nádech oblíbeným starým ozdobám? Univerzální barvy ve spreji nabízí širokou barevnou škálu a jsou vhodné na většinu povrchů.

Můžete také zkusit zaexperimentovat a použít více barev na jednu ozdobu nebo překrývat více různých barev.



Nebojte se vyzkoušet i naši novinku Primalex Chalk sprej. Tato dekorativní barva s matným křídovým vzhledem je vhodná na materiály ze dřeva, kovu, skla, papíru i keramiky.

Koukněte se na náš jednoduchý návod, jak si vyrobit netradiční dřevěné vánoční ozdoby na stromeček nebo na štědrovečerní tabuli pomocí Primalex Chalk sprejů.


Krok č. 1 Povrch očistíme a jemně přebrousíme smirkovým papírem


Krok č. 2 Před použitím protřepejte a naneste první vrstvu


Krok č. 3 Další vrstvu naneste v kolmém směru po deseti minutách


Doufáme, že se vám inspirace a tipy se spreji Primalex líbily a pomohou vám vytvořit ve vašem domově nezapomenutelnou a sváteční vánoční atmosféru.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader