Betonové stěrky
 
Pohledové stěrky jsou nejpopulárnější. Díky jednoduché aplikaci vám vykouzlí moderní a jedinečnou imitaci betonu.
 
Na e-shopu Dům barev nabízíme stěrku Primalex Beton efekt. Tato matná interiérová stěrka je vysoce paropropustná, odolná a vytváří krásný efekt pohledového litého betonu. Aplikace produktu Primalex Beton efekt je snadná a zvládne ji každý bez zbytečně vysokých nákladů. Stěrku stačí po zakoupení pouze řádně promíchat. Navíc je tónovatelná do různých odstínů, takže se nemusíte bát, že byste museli zůstat pouze u jednoho odstínu šedi.
Před aplikací betonové stěrky nezapomeňte připravit stěnu: očistěte ji a napenetrujte. Výsledný efekt se bude lišit podle toho, jaký postup a způsob aplikace zvolíte. Například nejoblíbenější efekt hrubého betonu vytvoříte pomocí benátského hladítka v kombinaci s houbičkou. Pokud si nejste jistí, kterou pomůcku při vámi zvoleném postupu použít, zastavte se na prodejně Dům barev, kde vám rádi poradíme.
 
 
Betonové podlahy
 
Beton je pevný materiál, a tak hlavní výhodou této podlahy je především vysoká odolnost a dlouhá životnost. Užitné vlastnosti můžete podpořit vhodným nátěrem.  
 
Na betonové podlahy v interiéru a exteriéru, na garáže, sklepy, ale i bazény je vhodný nátěr Primalex Ultra Beton.
Primalex Ultra Beton je extrémně trvanlivý, odolný vůči vodě a chemikáliím, včetně benzínu a oleje. Zanechává protiskluzový pololesklý povrch. Tento nátěr je dostupný ve třech odstínech (například v šedé do garáže a modré do bazénu), můžete si ho ale také nechat natónovat do vámi zvoleného odstínu.
 
 
NOVINKOU na trhu je rychleschnoucí vodou ředitelná barva na beton Balakryl Beton.
Balakryl Beton chrání povrch, snižuje jeho prašnost a je vhodný k nátěrům v interiérech i exteriérech, a to například betonových stěn a podlah ve sklepech, skladech nebo halách. Výhodou je, že se tento nátěr snadno aplikuje, výborně kryje a je nenáročný na údržbu.
 
Nemusíte se bát, že by povrch nátěru byl kluzký, barva má protiskluzový atest. Jen pozor – nátěr vytváří odolný povrch, který je možné omývat, není ale vhodný do trvale mokrého prostředí. Tato novinka je dostupná v odstínu světle šedé.
 
Pokud si nebudete jistí, kterou stěrku nebo barvu použít na váš projekt, zastavte se na prodejně Dům barev, kde vám rádi poradíme.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader