Primalex Inspiro se hodí zejména do interiérů reprezentativního charakteru, jako jsou obývací pokoje, jídelny, pracovny nebo kanceláře. Tato barva vás překvapí svou velmi snadnou aplikací, která je podpořena i výbornou kryvostí. Je navíc vysoce otěruvzdorná a trvanlivá, díky čemuž časem nevybledne a svou krásu si zachová po mnoho let.

Na jaký povrch můžete tento nátěr aplikovat? Primalex Inspiro je určený na stěny a stropy z minerálních a sádrových omítek nebo sádrokartonových desek.

Barevná kolekce odstínů Primalex Inspiro

Primalex Inspiro nabízí 23 elegantních odstínů, jejich nadčasovost přispívá k vytvoření ojedinělých barevných kombinací, které projasní a zútulní váš domov. Hodí se nejen do moderních interiérů, ale i do skandinávského a vintage stylu.

Kolekce 19 odstínů vycházejících z přírody je doplněna o další 4 kontrastní a energické. Už samotné názvy jednotlivých odstínů ve vás vyvolají příjemné pocity. Kdo by nechtěl mít doma vymalováno v odstínu přírodní bavlny, mocca cafe, meruňkového krému nebo kakaové pěny? Podívejte se a inspirujte se, jak můžete vybrané odstíny použít a kombinovat i u vás doma.

Obývací pokoj se nese ve znamení souznění s přírodou – tyto barvy evokují procházku lesem. Lehký dotek přírody přináší odstíny mocca cafe, arktický led, mořská pěna a přírodní bavlna.

Ložnice je inspirovaná Skandinávií – nabízí útulný a intimní prostor pro regeneraci a spánek díky odstínům kouřová šeď, granitová šeď, himalájská šalvěj a přírodní bavlna.
Kuchyň ve vintage stylu – to je útulná domácí atmosféra s dávkou optimismu v odstínech ranní červánky, mořská pěna, přírodní bavlna a písečná duna.
Hravý dětský pokoj – radostná a hřejivá paleta barev, kde dominuje žlutá v odstínu zlatý okr, následuje holubí pírko, nadýchaný kašmír a meruňkový krém.
Jídelna v japonském stylu – elegantní paleta, kde dominuje béžová v odstínu nadýchaný kašmír doplněná moderní himalájskou šalvějí, světlou champagne a arktickým ledem.

Víte, jak správně kombinovat odstíny v interiéru?

Praktickým pomocníkem je jednoduché pravidlo 60–30–10. Tato designérská zásada říká, že je ideální zvolit do každé místnosti 3 barvy v uvedených poměrech. Vybrané odstíny tak krásně vyniknou a vám se díky tomu podaří vytvořit útulnou domácí atmosféru.

Primalex Inspiro báze

Inspirovaly vás barvy, které jsme vám představili, ale žádnou z 23 odstínů jste si nevybrali? Nevadí! Nátěr Primalex Inspiro je dostupný i jako báze, kterou si můžete nechat natónovat až do 20 000 odstínů podle vašich představ. Naši odborníci v prodejnách Dům barev vám s výběrem nátěrů a jejich kombinací rádi poradí a vybranou barvu připraví na počkání v našich tónovacích centrech.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader