Esence čistoty

Nic nesymbolizuje nové začátky víc než bílá barva. Její čistota a jemnost na vás zapůsobí svým uklidňujícím dojmem a poskytne vám prostor pro nové nápady. Je pomyslný nepopsaný list přesně to, co v této chaotické době potřebujete? Tak sáhněte po prémiovém interiérovém nátěru Primalex Essence.

Tato vysoce kryvá barva s hluboce matným finálním vzhledem se snadno aplikuje a garantuje dlouhodobě dokonalý vzhled vašich stěn i stropů. Neposkvrněnou čistotu vám zajistí její omyvatelnost, díky které ji můžete využít také v prostorách s vyšším předpokladem zatěžování.

Zbavte se plísní

Přineslo vám zimní počasí plíseň do domu a chcete se tohoto nevítaného nájemníka zbavit? Zamaskování jiným nátěrem určitě stačit nebude. Důležité je ji co nejdříve odstranit.
V tom vám pomůže řada produktů Primalex Mykostop:
Postup, jak se s plísní vypořádat, vám ukáže náš specialista v pořadu Dům barev inspiruje.

Ani koroze nemá šanci

Zasněžená zahrada je krásná, ale hned po oblevě se začnou ukazovat její následky. Využijte jarní období k renovaci kovových prvků, na kterých se mokré počasí podepsalo korozí. Ploty, sloupky, mříže a objekty z kovu nebo plechu budou vypadat jako nové díky jednosložkové antikorozní akrylátové barvě Balakryl Metal 2v1.
Tento vodou ředitelný nátěr se vyznačuje vynikající přilnavostí a kryvostí. Nejenže povrch dlouhodobě chrání před korozí, ale navíc jej lze aplikovat přímo na kov bez použití základní barvy. Vybrat si můžete z osmi hotových odstínů nebo si barvu nechat natónovat na našich prodejnách.

Praktické spreje pro každého

Se slunečným počasím a vyššími teplotami začíná také cyklistická sezona. Připravte své kolo na cesty do práce nebo na výlety – skvěle vám k tomu poslouží hned dva spreje značky Primalex. Hyzdí-li vaše kolo oprýskaný rám nebo vás jednoduše už nebaví jeho barva, přestříkejte ho Primalex Univerzální barvou ve spreji, která má výbornou odolnost proti vnějším vlivům a je dostupná v několika odstínech. Zašlý řetěz zase rychle promažete a ochráníte před vlhkostí a oxidací Primalex Mazacím sprejem.
V době přezouvání zimních pneumatik na letní můžete vrátit zašlou slávu diskům a ráfkům kol svého automobilu. Dlouhodobou ochranu proti korozi, odlétajícím kamínkům nebo posypové soli jim spolu se zachováním vysoce lesklého vzhledu zajistí kvalitní syntetická barva Primalex Sprej na disky kol.
A před prvním grilováním sezony nezapomeňte na renovaci grilu. Využít na ni můžete Primalex Žáruvzdornou barvu ve spreji, jež má tepelnou odolnost až do 700 °C a vynikající antikorozní účinek. Ale pozor! Aplikujte ji pouze na místa, která nepřijdou do přímého styku s potravinami.
Tím ale možnosti se spreji Primalex nekončí. Podívejte se na naši kompletní nabídku a pusťte se do legálního sprejerství.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader