Omyvatelný a čistitelný barevný i bílý nátěr, testován těmi nejhoršími nepřáteli – černé fleky od podrážek, skvrny od čokolády, kečupu, ale i pastelek. Toužíte po světlých pastelových barvách bez těchto skvrn? Nechcete pořád malovat a zamalovávat nehody na stěnách? Vsaďte na Primalex Ceramic. A v čem je vlastně tak revoluční oproti jiným barvám? Začtěte se do článku, máme pro vás hned několik důvodů.

Povrch, který odpuzuje nečistoty

Pokud se v domácnosti stane malá, nebo i velká nehoda, nemusíte hned volat malíře. Barva Primalex Ceramic je omyvatelná, ale i čistitelná. V praxi to tedy znamená, že každou skvrnu snadno odstraníte pomocí houbičky a saponátu. I zde platí pravidlo, nenechávat skvrnu dlouho zaschnout a snažit se nehodu odstranit co nejdříve.

Abychom zjistili, s jakými skvrnami si nátěr poradí, podrobili jsem ho testování. Na nátěr byly opakovaně nanášeny např. skvrny od kečupu, hořčice, vodouředitelných fixů, černých šmouh od podrážek. Všechny tyto skvrny šly z nátěru vyčistit pouhou houbičkou se saponátem.

Kouzlo nátěru Primalex Ceramic spočívá ve speciálních voskových aditivech a silikátových plnivech, díky kterým je nátěr odolný skoro proti všem skvrnám. Barva nečistoty do sebe nevsakuje, ale doslova je odpuzuje. Díky této vlastnosti je nátěr skvělou volbou do místností, které jsou na znečištění náchylné. Především jde o jídelny, dětské pokoje, schodiště, chodby nebo koupelny.

Matný vzhled zůstane matný i po očištění

Také se vám líbí hluboký matný vzhled stěn? Primalex Ceramic je tedy správná volba. Jeho jedinečností je zachování si matného vzhledu, struktury i barevného odstínu i po opakovaném očištění. Dalším důležitým aspektem barvy je její vysoká paropropustnost, díky ní mohou stěny tzv. dýchat a nedochází k tvorbě plísní.

Barvy inspirované přírodou

Ozvláštněte interiér, vybírejte až z 23 různých odstínů, které byly inspirovány těmi nejkrásnějšími a nejvzácnějšími nerosty a přírodními úkazy. Kromě různých pastelových odstínů hnědé, šedé nebo zelené, modré si můžete vybrat i klasickou bílou barvu, kterou najdete pod názvem Český křišťál. Prohlédněte si barevné spektrum v katalogovém listu Primalexu Ceramic a zamilujte se do Slovenského opálu, Mořského akvamarínu či barvy nesoucí název Pouštní skála.
Změnil nátěr Ceramic váš názor na pastelové barvy v interiéru? Pustíte se s námi do nich? Rádi vám s výběrem poradíme stejně jako se vším, co k malování budete potřebovat. Navíc si vše teď můžete vybrat z pohodlí domova díky našemu e-shopu, který je vám na rozdíl od našich prodejen k dispozici 24 hodin, 7 dní v týdnu. Malování tak nebylo nikdy snazší!

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader