Není bílá jako bílá

Barvy mají různé odstíny nebo intenzity a jinak tomu není ani u bílé. Vybírat tak můžete ze široké škály tónů podle toho, co bude nejvíce vyhovovat vašim požadavkům. Dlouhodobě nejprodávanější a nejoblíbenější barva Primalex Plus je stálicí v oblasti vnitřních nátěrů. Tento šampion bílých interiérových barev si své prvenství získal praktičností a léty prověřenou recepturou, na kterou sází tisíce domácností i profesionálů. Mezi jeho osvědčené vlastnosti patří výborná kryvost, vysoká otěruvzdornost a vyšší bělost (min. 86% BaSO4). Hluboce matný konečný vzhled se nejvíce vyjímá na stěnách a stropech ložnic, obývacích pokojů či kanceláří.

Potřebuje-li váš prostor výrazně projasnit, potom byste měli sáhnout po nátěru Primalex Polar. Díky pečlivému výběru nejkvalitnějších kalcinovaných vápenců a vysokému podílu titanové běloby garantuje nejvyšší stupeň „polární“ bělosti (min. 92% BaSO4). Získáte tak dojem většího a vzdušnějšího prostoru a splní vaše nejnáročnější představy o exkluzivním matném vzhledu. Perfektního výsledku dosáhnete díky nové receptuře, která zjednodušuje aplikaci. Své využití Primalex Polar nalezne v obytných i komerčních prostorech, zejména reprezentativního charakteru.
Zlatá střední cesta vede přes naši novinku Primalex Extra Matt. Tento vysoce kvalitní nátěr má sněhobílý (bělost min. 91% BaSO4) a hluboce matný vzhled. Jeho jedinečnou výhodou je inovativní technologie ANTI-REFLEX. Díky ní opticky eliminuje odlesky a tím zakrývá nedokonalosti podkladu. Je ideální volbou pro všechny majitele prosluněných interiérů a prostorů s velkými okny.

Dokonalý štít pro vaše stěny

Hledáte interiérovou barvu, která bude skutečně odolná a její bezchybný vzhled vydrží i v prostorech, kde je předpoklad vyššího zatěžování? V tom případě zvolte prvotřídní omyvatelný nátěr Primalex Essence. Běžné nečistoty odstraníte snadno – stačí vám navlhčený hadřík. Využít ho můžete na malování vnitřních stěn a stropů dětských pokojů, kuchyní a luxusních interiérů v privátním i komerčním sektoru.

Vysoce zatěžovaná místa, která jsou příležitostně vystavována vlhkosti, ochrání Primalex Fortec. Jeho hlavními výhodami jsou dokonalá kryvost, výborná omyvatelnost a vysoká paropropustnost. Kromě kuchyní a dětských pokojů jím můžete vymalovat například i strop v koupelně.

Rodiny s dětmi a zvířaty ocení Primalex Bacteria Resist. Tato barva nové generace je nejlepší volbou pro všechny, kteří vyžadují vysokou úroveň hygieny v interiéru. Díky technologii ACTIVE SILVER odolává množení bakterií na povrchu nátěru a chrání stěny před napadením řasami a plísněmi. Primalex Bacteria Resist je navíc odolný vůči dezinfekčním přípravkům. Aplikovat jej můžete v prostorech, kde se vyskytují převážně děti a lidé se sníženou imunitou, ale třeba i alergici a starší lidé. Vhodný je také pro nemocnice, lékařské a veterinární kliniky, hotely nebo restaurace.
S bílou jednoduše nešlápnete vedle a díky našemu článku už ani při výběru konkrétního nátěru. Tak hurá do toho!

Dům barev na Instagramu

loader