Jednoduchým a efektním způsobem, jak přeměnit obyčejné věci na stylové svatební dekorace, je použít spreje. Vyberte barvu, která bude ladit se svatebními prvky a aplikujte ji na různé dekorační předměty, jako jsou vázy, svíčky nebo rámečky. My vám ukážeme, jak je aplikovat na jmenovky, svatební balónky a 3D písmena.

1. DIY Jmenovky

Osobní jmenovky na svatebních stolech jsou malý detail, který dokáže udělat velký dojem. Můžete si je snadno vyrobit sami pomocí papíru a kolíčků. Přidejte dekorativní prvky, jako jsou květiny nebo stuhy, a krásná dekorace je na světě!
Budete potřebovat: dřevěné kolíčky, sprej Primalex se zlatým efektem, nůžky, barevný papír, tiskárnu, květiny.

Postup: Dřevěné kolíčky nasprejujte zlatým sprejem Primalex v několika vrstvách a nechte pořádně zaschnout. Mezitím si v počítači napište ozdobným fontem jména svatebních hostů. Vytiskněte na barevný papír a jednotlivé jmenovky vystřihněte. Nakonec je vložte spolu s drobnou květinou do kolíčku a postavte nebo položte na talíř.
 
2. DIY Svatební balónky

Svatební balónky jsou zábavnou a hravou formou dekorace, která upoutá pozornost každého hosta. Doporučujeme zvolit balónky v barvách odpovídajících vaší svatební tematice a vytvořit s nimi různá aranžmá, jako je oblak balónků, který bude zdobit taneční parket nebo strop, nebo je použít do foto koutku.
Budete potřebovat: světlé nafukovací balónky různých velikostí, helium, stuhy, Primalex Metalický sprej.
 
Postup: Balonky nafoukněte a na horní část nastříkejte sprejovou barvu, která bude po kapkách stékat a vytvoří tak jedinečný efekt.
 
3. DIY Písmena
 
Také se vám líbí papírová 3D písmena? Na tuto oblíbenou svatební dekoraci doporučujeme aplikovat Primalex sprej s křídovým efektem, který je dostupný ve čtrnácti jemných matných odstínech.
Budete potřebovat: světlé nafukovací balónky různých velikostí, helium, stuhysprej Primalex.
 
Postup: Písmena očistěte od nečistot. Plochu písmen, kterou chcete ponechat bílou, přelepte bílou páskou. Sprej Primalex s křídovým efektem před použitím důkladně protřepejte a barvu aplikujte rovnoměrně v tenké vrstvě ze vzdálenosti 20–30 cm. Druhou vrstvu pak nanášejte kolmo k předchozímu směru nástřiku. Barvu nechte zaschnout 5–10 minut. Pokud chcete, můžete na závěr použít Primalex sprej se třpytkami.
 
4. DIY – stolička
 
Máte-li doma starou stoličku, kterou byste rádi použili na svatbu, ale není v požadované barvě, zkuste si je sami zrenovovat. S použitím univerzální barvy Balakryl UNI, která je určená na kov, dřevo a plast, to nebude žádný problém. Stačí stoličku očistit, nanést s požadovaným rozestupem nátěr Balakryl UNI ve vybraném odstínu a nechat schnout. Renovované stoličky budou vypadat jako nové a budou dokonale ladit s celkovým stylem vaší svatby.
Budete potřebovat: brusnou houbičku, hadr, štětec, Balakryl UNI
 
Postup: Nejprve starý nátěr pořádně zbruste a otřete stoličku od nečistot a prachu. Barvu řádně promíchejte a natřete stoličku ve dvou vrstvách s odstupem 4–6 hodin.

5. DIY Svatební rám

Máte doma starý rám, pro který už nemáte využití? Co takhle ho použít na informační svatební tabuli?
Budete potřebovat: starý rám, tvrdý karton, nůžky, štětec, barvu Primalex Inspiro v jakémkoli jemném a černém odstínu, bílý popisovací fix.
 
Postup: Natřete rám dle návodu světlou barvou Primalex Inspiro, stejným postupem natřete i tvrdý karton černou barvou a nechte zaschnout. Pak už jen vložte karton do rámu a popište jej. 
 
 
Od výroby dekorací pomocí spreje a renovace stoličky až po výrobu svatebního rámu, jmenovek na stůl a svatebních balónků máte mnoho možností, jak vytvořit jedinečnou svatební atmosféru.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader